DEZE WEBSITE IS VERLOPEN SINDS 20-08-2016

Sponsoractie heitje voor een karweitje

Wat gaan we doen?

Komende zomer hopen wij van 5 tot 19 augustus op werkvakantie naar Oekraïne te gaan. Het project waar wij aan gaan deelnemen valt onder de stichting Vrienden van Zjitomir. Deze stichting ondersteunt een afkickkliniek en verschillende ziekenhuizen in Zjitomir. Wij hopen dit project financieel en praktisch te kunnen ondersteunen.

Wilt u ons ondersteunen in dit project?

U kunt bij ons terecht voor oppassen, vertaal- en redigeerwerk en bijles. Verder kunnen we u helpen met het oplossen van computerproblemen, uw computer opschonen, uitleg geven, maar ook zaken als het installeren van uw modem. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld uw auto, aanhanger of caravan nalopen op problemen zodat u weer veilig op vakantie kunt. Heeft u een ander klusje neem ook dan gerust contact op!

 

Uw giften gaan volledig naar het project en zijn aftrekbaar bij de belasting (ANBI). Het rekeningnummer van de stichting is: NL 05 INGB 0009 2775 92 t.n.v. Stichting Vrienden van Zjitomir onder vermelding van ‘8312 - Gerard en Tessa de Mol’. Het is ook mogelijk om in contanten te sponsoren.

Geïnteresseerd?

Ben jij ook geïnteresseerd in deze werkvakantie of wilt u meer weten? Kijk dan eens op werkvakantieoekraine.nl, je vind daar alle informatie over de werkvakantie.

Vragen of klusjes?

Mail gerust op werkvakantie2016@gmail.com.

 

Groeten,

Gerard & Tessa de Mol-van Valen

 

 

Gerard en Tessa