Categories
Persoonlijk

Kennismaken met

Hoi, ik ben Gerard de Mol, getrouwd met mijn lieve vrouw Tessa de Mol- van Valen en een trotse bewoner van een prachtig dorp in Brabant: Berghem. Ik ben geboren en getogen in de mooiste én oudste stad van Holland, het eiland Dordrecht. Werk noopte ons ertoe te verhuizen en in het Brabantse hebben we rust en ruimte gevonden.

Wat doe ik?

Op dit moment werk ik als BIM-engineer voor Kuijpers in ‘s-Hertogenbosch, ik geef les bij Avans+ voor de Basiscursus Installatietechniek en ik geef training bij CADdesign voor de Basiscursus Revit.

Ik ben in 2017 afgestudeerd voor de duale opleiding werktuigbouwkunde aan De Haagse Hogeschool in Delft en heb in 2020 mijn diploma voor de HIT-W (Hogere InstallatieTechniek) van Avans+ in ontvangst mogen nemen.

Wat wil ik?

Ik wil mijzelf graag ontwikkelen tot Lead Engineer. Nu ik de opleiding HIT-W heb afgerond hoop ik een verdiepingsslag te kunnen maken in het aansturen van een team en het vertalen van een klantwens, al dan niet vastgelegd in een bestek of PvE, naar een functioneel ontwerp. Ik wordt gelukkig van een verantwoordelijke rol met werk dat uitdaagt. Naast mijn werk geef ik ook graag les en dat wil ik dan ook nog lang blijven doen.

Ik ben leergierig, geniet van het leven en probeer van alles wat op mijn pad komt iets moois te maken.

Tot ziens!